Produkty pro výrobce majonézy (5)

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE

PURE KOEGHEE
Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
Erytritol

Erytritol

Erythritol je přírodní cukerný alkohol/polyol schválený pro použití jako potravinový aditivum po celém světě. Erythritol je téměř 70 % sladší než cukr a používá se jako hromadný sladidlo. Erythritol byl objeven v roce 1848 a přirozeně se vyskytuje v některém ovoci a fermentovaných potravinách. Chuťový profil erythritolu je velmi podobný cukru. Je nekariogenní a má nejvyšší trávicí toleranci mezi polyoly. Protože je přírodní, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky a chutná téměř přesně jako cukr bez kalorií. EC číslo: 205-737-3 Molekulární vzorec: C4H10O4 CAS číslo: 149-32-6
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Takis

Takis

Takis